Расизмът е вървежна тема. Дъвка за западните общества, дори оправдание за немощ. Расизмът обаче бе в основата на националсоциализма. Господстващата раса, която ще доминира под знамената на арийския пречупен кръст. Хоризонталът е символ на живота, вертикалата на възкресението, пречупените черти формират кръговрата на безсмъртието. Индийският знак, който ознаменува хилядолетния райх, който обаче просъществува едва няколко години. Погребвайки десетки милиони.

„Между Сталин и Рузвелт разбрах колко сме малки в сравнение с тези държави, които те представляваха“, казва Чърчил.


Когато загубиш над 20 милиона свои в битка срещу най-голямата напаст и въпреки това победиш, тогава имаш право да вдигнеш главата си гордо и да заявиш: Да, ние спасихме света от чумата, срещу която ваксината бяха куршуми.

Съветският съюз спечели тази война. Руснаците воюваха със сълзи в очите срещу напаст огромна, докато в Ню Йорк са се провеждали паради с развети нацистки знамена. Удобно забравено, но не и в снимковите архиви на „Ню Йорк Таймс“.

Десантът в Нормандия от страна на САЩ е на 6 юни 1944-а. По-малко от година преди руснаците да приключат с Хитлер.

Европа бе обезкървена и разрушена. Както и разделена. 

Най-важното е обаче светът да не забравя истината. А тя е непробиваема като бронята на Т-34…

От 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I