УВАЖАЕМИ ПОЛКОВНИК КАЦАРОВ, КОМАНДИР НА 101-ВИ АЛПИЙСКИ ПОЛК,

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Сърдечно Ви поздравявам с  Деня на храбростта – Празник на Българската армия.

На 6 май почитаме свети вмчк Георги Победоносец – един от символите на вечната борба между доброто и злото, останал в националната ни памет като покровител на всички, които с достойнство и чест, с воля и героизъм са се борили за защита на Отечеството.

Този светъл ден е добър повод още веднъж да оценим високо не само професионалната дейност на 101-ви Алпийски полк като част от Сухопътните войски на Българската армия, но и Вашето значимо присъствие в много важни сфери на обществения живот на Община Смолян.

С работата си допринасяте за формирането на положително отношение към Българската армия и българските военнослужещи, предизвиквате и възпитавате трайни патриотични чувства. Участвате с успех в мироопазващи мисии и в борбата на международната общност срещу тероризма. Полкът е заслужил благодарността и уважението на смолянчани.

Благодарим Ви за доброто сътрудничество с Община Смолян.

От сърце ви пожелавам здраве и сили за успешна работа, професионални постижения, лично и семейно щастие!

Поздравявам и всички, които носят името на св. вмчк Георги Победоносец!

ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!

НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ

Кмет на Община Смолян

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I