За последен път удари училищният звънец за дванадесетокласниците в Мадан.

Церемонията в СУ „Отец Паисий” започна с музикалната програма, включваща изпълнения на песни и танци, посветена на зрелостниците.

Официални гости на  събитието бяха зам.- кметът на община Мадан Явор Орлов, председателят на ОбС –Мадан Бедри Базеников и секретарят на общината Бисер Минчев.

От името на кмета на общината, сърдечни пожелания към завършващите отправи неговия заместник.

Той се обърна към абитуриентите с думите: „Днес, когато Вие завършвате един етап от своя живот и тръгвате по пътя на своята реализация, пожелавам ви  преди всичко да бъдете здрави и да сбъдвате мечтите си.

Опрете се здраво на знанията и възпитанието, което сте получили в СУ „Отец Паисий” и не спирайте нито за миг да овладявате нови знания и умения, защото животът ни има смисъл само тогава, когато непрекъснато се стремим към нещо по-добро!

Желая Ви да продължите образованието си в добри университети у нас и по света, да се реализирате успешно в сферата, която желаете и да не забравяте, че тук е вашият дом и че Мадан има нужда от младостта Ви, силата Ви и знанията ви! Успешно представяне на матурите и кандидат-студентските изпити, а също и във всички бъдещи начинания. Успех и на добър час!“.

Със смесени емоции на радост и тъга и под звуците на емблематичните „Един неразделен клас“ и „ Пак ще се срещнем след 10 години“, абитуриентите се отправиха към изхода на школото, огласяни  с последния за тях звънец и бурно отброяване от 1 до 12.

24smolian.com

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I