Делба на жилище – много смърт, обвинения в убийство…

Обвинения в убийство, мистериозна смърт на различни хора и дори любимият рокерски клуб на Владимир Путин „Нощни вълци“ бяха замесени при делба на имот в Смолян.

Родопчанка се изправи в съда в областния град в опит да защити жилището си от зет си, който завел дело с искане за признаване на съсобственост и делба на имота.

Дъщерята на смолянчанката починала, а тя не е виждала внуците си, които живеят с баща им в столицата. В залата на Темида тя обвини зет си, че умишлено умъртвил щерка й, за да получи в своя полза 30 000 евро от семейна застраховка живот. Сега пък искал дял от собствеността й в Смолян.

В хода на съдебното заседание жената обяви, че двама от адвокатите й починали. Починал също и свидетел, който трябвало да се яви. „Как така умират всички, които са свързани с моето дело? Не смея да ангажирам никой, защото ми е съвестно. Моят зет е под закрилата на нощните вълци на Путин.  Цялото това нещо може да проверите“, обяви родопчанката в съда.

„Като многодетна майка, която няма друг имот, ме разберете. В момента в жилището живея с моя малкия син, който няма никакво наследство, като му го отнехме още на 15-годишна възраст. Така съм постъпила, защото свекърва ми не ме обичаше, моят дядо са го пребили до смърт в затвора. Делбата не трябва да се допуска. Дъщеря ми не му е дала такова пълномощно. Исках да я лекувам тук в Смолян, той не разреши. Само за три години и половина той я уби. Искахме да помогнем да дойде тук да я лекувам, но той не разреши. Отивам да си плащам жилището и установих, че той се е вписал като собственик. Заплашил е госпожата в данъчното, която му е отказала да се запише изцяло на него, защото е била сигурна, че тези неща, които представя, не отговарят на истината. Защо след като е заплашил, след като е била с майка си, са починали и двете? Моля ви да не се допуска делбата“, обяви още в съда смолянчанката.

Предстои магистратите в Смолян да се произнесат с решение.

24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I