„Сега навързах всичко защо Радев прави това правителство“, това каза премиерът в оставка Бойко Борисов по повод скандалните разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски за натиска върху българските предприемачи и как Мата Хари снима пачките и златото в спалнята му. Според крупния земевладелец, който говори пред парламентарната Комисия по ревизията, плеймейтка е получила 5 000 лева за да бъде в спалнята на Борисов.

„Единственият начин да прикрият своята некомпетентност. Ще се сбият тези, които са в сговор срещу нас. Закрита комисия се предава по интернет.  Не го познавам Илчовски. Аз се занимавам с политика. Те се видяха, че нито имат програма, излъгаха каквото поеха като ангажименти.  Сега като знам как ни сготвиха целия капан, знам какво ще правят след това.

Очаквах за месец и половина управление. Единствено чувам как щели да носят на Радев документи. Те ще извадят още кошаревски свидетели. Платили са на още хора да говоря. Толкоз.  Една година се занимават с това, а ги пребихме със 75 депутати. Радвам се на машините, ще се намалят недействителните гласове“, каза Борисов.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I