„Господин Сабрутев е познат в региона, с присъствие в обществения и политическия живот, така че изборът му е логичен. От моя страна гарантирам, че ще има приемственост и доколкото зависи от моите действия за в бъдеще, тя ще бъде осигурена. Администрацията е добре подготвена и в течение на всяка една задача и процес, в компетенциите и по които работи институцията“.

С тези думи, на официална церемония в Областна администрация Смолян, Недялко Славов предаде поста на новия областен управител Стефан Сабрутев.

Той го поздрави с назначаването му, пожела му успех, както и много сили и енергия, с които да оправдае надеждите на хората – да организира и проведе прозрачни и честни избори, каквато е основната задача на служебното правителство.

Недялко Славов изрази надежда, че действията по реализиране на ключови проекти за региона през неговия мандат ще бъдат надграждани занапред. Във връзка с предстоящото отваряне на ГКПП „Рудозем-Ксанти“,Славов връчи на новоназначения областен управител символични подаръци – каска за завършването на пункта, както и ножица и лента за откриването на обекта. По традиция беше предаден и ключа на новия стопанин на сградата.

Стефан Сабрутев благодари за присъствието и вниманието от страна на медиите и ръководителите на институции, благодари на Славов за топлото посрещане. Той изрази увереност, че ще има приемственост и плавно продължаване на работата по важните проекти. „Благодаря на Министерски съвет за гласуваното доверие. Ще се постарая да изпълня техните ангажименти. Основният ангажимент, към който ще се стремим, е провеждането на честни избори, като в същото време ще работим и по всички регулярни теми и въпроси“, посочи Сабрутев.

Стефан Сабрутев е роден на 26.12.1970г. в град Смолян. Завършил е висше образование със специалност „Екология и опазване на околната среда“. Повече от 20 години развива успешен бизнес в сферата на търговията със строителни материали. Два мандата е общински съветник в ОбС-Смолян. Женен, с двама сина.

 24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I