„Бойко пудел си намери, кръсти го Валери“. Плакат и слоган в скандиранията на Волен Сидеров в едно друго време. Преди Бойко да му дойде като гост на сватбата и да се разпрегръщат, а националистът да прасне едно поп-фолк парче на барабаните. Преди и отново да припознае като полит партньор бившия си кум.

Такива неща из патриотичното блато, в което е пълно с народ.

Нова коалиция заформиха останалите извън парламента на последните избори националистическо-аптекарски партии.

Валери Симеонов пък дори се обидил, рече самият той в една от проправителствените телевизии. „Това не е патерица, а гьостерица, която играеше по гърба на Борисов. Ако зависи от мен няма да се коалираме с ГЕРБ, защото отнесохме негативите от чекмеджетата“, произнесе лидерът на НФСБ.

„Гледам и не вярвам на ушите си!“, пък би рекъл приживе култовият професор Вучков след тази изповед в стил „Бяхме слепи, глухи и с пълни усти, та чак сега прозряхме“.

Борисов се обгради с властови хрантутници и сега ще си носи последствията. Ще има и други въртизадници, така бързо завъртели се, че дори ще си целунат собствените гъ*ове. Но това си е негова работа.

Когато Валери ръсеше обиди върху де що не е съгласно с него, проблем нямаше, сега обаче той се породил. И Симеонов е обиден. За патерицата, дето обаче била гьостерица.

Най-обидното за народа в случая е, че тези самозабравили се люде продължават да го мислят за някакво стадо, пръкнало се край колибите на Долно Уйно.

Нагледахме се на комунисти дето ни пазят от комунизма; патриоти, дето продавали паспорти, та чак Европа изрева; на плюнчовци, дето смелостта им заключена в килерите на разни посолства; на ибрикчии, дето в понеделник плюят, а във вторник на същото място лижат…

Пък точно преди изборите гепиха един общински съветник от водеща партия да краде телета заедно със свои авери. Ама хич никой  не обърна внимание.

Суджуко-калинковска държава, в която патериците все гьостерици били.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I