„Тук, в този край - Кърджали, Смолян, Хасково са го обърнали на феодализъм. Някакви местни бейове и паши правят каквото си искат. Тормозят хората, включително през областната управа, през кметовете, през инспектората, през социалните, горските. Държат се все едно всичко е тяхно, а то не е. Това нещо, след изборите, ви обещавам, че ще приключи!“, заяви зам.-председателят на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в Крумовград.

Той, заедно с кандидатите за народни представители от 9МИР Кърджали се срещнаха с жители на Крумовград. Направиха това, обикаляйки центъра на града, говорейки с  всеки пожелал да чуе посланията им…

“Аз съм за първи път в Крумовград, много е красив, а хората са изключително топли. Те са като навсякъде в България. Трябва им малко време, почват да говорят човешки и си изплакват болката. Така както е в цялата страна. Усещането за корупция и това, че управляващите крадат парите на хората е повсеместно“, заяви още Йорданов.

Местните, от своя страна изплакаха болката си, споделиха  проблемите, които ги тревожат и надеждите си, че промяната е възможна.

“Искам да има подобрение в страната. Да се възстанови селското стопанство и да има работа за хората, а не да бягат по чужбина. Имам надежда, че ще се случи. Всяко начало има и край“, каза възрастна жена от Крумовград след срещата си с представителите на „Има такъв народ“.

 „Време е за друго“, с номер 22-ри в бюлетината на 11 юли!

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I