„Време е за друго!“- с този слоган на „Има такъв народ“ даде старт на предизборната кампания в Смолян. Началото бе дадено в областния град с представяне на кандидатите от листата и заявка за съставяне на правителство.

„Пред вас е екип от почтени, морални хора, професионалисти, с които ще поискаме доверието Ви. Нашите кандидати да бъдат Вашето представителство в 46-то Народно събрание. Искаме вот на доверие от родопчани, за да се превърнем в техни рупори, изразители на техните позиции и интереси, реализатори на работещи визии за възраждане и икономическото развитие на всички сектори в тази част на Родопите. Снимки на нашите кандидати няма да срещнете по плакатите. Те са между вас, между хората, това е нашият начин на работа, нашата кампания има за задача да достигне до всяко кътче на Родопите, до всеки един родопчанин, да чуваме и виждаме техните грижи, болки, тревоги и цялата ни енергия в следващия парламента да бъде насочена към подобряване стандарта им на живот. Да живеят реално достоен живот в държавата си, тук, където са родени, да се реализират в България, да получават достойно европейско заплащане, да бъдат сигурни и спокойни за бъдещето на децата си. Ние разглеждаме реални възможности и перспективи за развитие на грижата и за възрастни хора, особено в район като този. Това е нашият начин на работа, започнахме го в началото на тази година и не го преустановихме и по


време на 45-ото Народно събрание. Чухме тревожния глас на кв. „Настан“ в Девин, за дългогодишните проблеми с водопровода, инфраструктурата и водата там. След нашите срещи хората се освобождават от страховете си, виждат в нас опора и надежда. Ето, в „Настан“   жителите му създадоха Инициативен комитет, който да отстоява и изисква спешно разрешаване на проблемите им. Водещи експерти на партия „Има такъв народ“ в здравеопазването, образованието, туризма и други сектори бяха непрекъснато в този период между гражданите и жителите на област Смолян. Организирахме и проведохме срещи с участието на Манол Манолов, Пламен Данаилов, Ивайло Кожухаров, д-р Николай Драгнев, депутати от партията“, обяви Асен Кехайов, областен координатор на ИТН и втори в листата на партията в 22 МИР Смолян.

Мика Михайлова Зайкова, Асен Миленов Кехайов, Недялка Асенова Дойкова, Йордан Савов Фотев, Милена Иванова Кехайова, Пламен Руменов Красимиров, Илияна Мирчева Гюнелиева и Джамал Музафер Чавдарлъ съставят тима от професионалисти и доказани в своята област експерти. Със заявка за спечелване на вота и превръщане в изразител на интересите, и тяхно представителство в 46-ия парламент, които наистина, а не бутафорно да работят за подобряване на благосъстоянието им, застанаха пред жителите на планината от партията на Слави Трифонов.

Водачът на листата Мика Зайкова, като напоителния дъжд, които се изля над Смолян, зареди с настроение и се включи, за да даде емоционален тлъсък на старта на кампанията.


„В следващото 46 –то Народно събрание, този път не само нашата партия, но и партиите на промяната, трябва да спечелят доверието на повече избиратели, за да може наистина да се сформира едно стабилно правителство и да се създаде реална възможност за просперирането на България. Защото, трябва да се изметат такива обори от извършваните в годините досега престъпления, от разяждащата държавата корупция и най-после да се изчисти името на България, защото това е срам. Действията на Закона „Магнитски“, посещението на госпожа Кьовеши в страна членка на ЕС и най-древната страна в Европа, е позор. Надявам се да изчистим името на България и най-много, най- вече се надявам доходите на българите рязко да се повишат, да тръгнат нагоре, да се създадат реални пазарни условия за развитие и възможности на бизнеса, за да можем най-накрая да се почувстваме достойни членове на Европейския съюз. Всичко това е заложено в програмата на ИТН и ще работим за нейната реална реализация в името на гражданите на България.“, подчерта Зайкова.

Кампанията бе открита едновременно във всички общински центрове на област Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I