„Има такъв народ“ ще стартира предизборната си кампания в Родопите на 12 юни от 10 часа пред офиса на партията в Смолян. Срещи с граждани, разговори по актуални теми за обществото са предвидили от щаба на хората на Слави Трифонов. Едновременно начало на кампанията ще започне и в общинските офиси на партията в област Смолян.

„Ще ви срещнем и ще имате възможност да разговаряте с хората, включени в листите на ИТН. Време е да довършим започнатото през април, време е почтени хора с опит, доказани професионалисти да влязат в управлението на страна. Време е България практически да си върне статуса на Европейска държава, в която хората ще работят, ще получават заслужени доходи от своята работа и ще могат да живеят добре, време е в България на практика да се прилага върховенството на Закона. Ние показахме, че отстояваме принципи и позиции в полза на гражданите на България.“, заявиха от партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I