За съжаление проблемите на хората в Родопите са едни и същи и Чепеларе не прави изключение – липса на адекватни медицински грижи, обезлюдяване, ниски доходи и недостатъчно развитата инфраструктура.

Това отбеляза водачът на листата на „БСП за България“ Петя Михалевска по време на посещението си в родопския град, както и селата  Орехово, Малево, Хвойна и Павелско.

Чепеларе е туристически център и са нужни повече инвестиции в инфраструктурата на общината. По-добри пътища и по-добра свързаност между селищата в областта ще осигурят на хората и по-добър достъп до здравеопазване, категорична е Михалевска.

Особено чувствителна за жителите на община Чепеларе и околните села е темата за изсичането на горите. По техни думи - всеки ден огромни камиони свалят дървен материал от горите, като в същото време те не могат да си осигурят дърва за огрев. Изсичането е поголовно, а залесяването - символично, ако изобщо има такова. Трябва да се сложи край, убедена е кандидатът за народен представител Петя Михалевска.


Основен фокус в програма на БСП е зелената икономика и отговорното ползване на природните ресурси. Ние предлагаме конкретни решения - залесяване на обезлесени територии около реките и язовирите, залесяване и рекултивация на унищожени земеделски и горски територии и повишен контрол върху сечта в държавните гори.

Българската социалистическа партия разполага с готова управленска програма с решение на всеки един от поставените проблеми в община Чепеларе. Разполагаме и с кадровия потенциал, за да приложим тези решения. Необходимо ни е само вашето доверие, като гласувате с номер 4 на 11 юли“, посочи Петя Михалевска.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I