"Необходимо е подпомагане на малките земеделски производители и животновъди. Да се помисли за тях, а не само за крупните земевладелци и фермери

Това заяви водачът на листата на ДПС в област Смолян Хайри Садъков на предизборни срещи с населението в девинските села Стоманево, Селча, Грохотно, град Девин и кв.Настан.

"В това отношение ДПС има добри предложения от години наред, които обаче бяха отхвърлени от досегашното управление, а именно субсидиране на земеделците с малко земя", посочи той. Садъков подчерта, че има добри практики и в алтернативното земеделие, на които трябва също да се обърне внимание.


За целта, според бившият депутат от 44-ото и 45-то Народно събрание е необходим широк диалог между парламентарно представените партии, които да застанат зад няколко основни приоритета за развитието на България.

"Преди всичко трябва държавните институции да поемат основните си функции. Да има диалог между тях и да работят в името на гражданите, а не в нечий интерес", добави Садъков.

Кандидат-депутатът запозна хората и с управленската програма на ДПС, като наблегна, че е нужно специално отношение към Родопите и въобще към планинските региони и малките населени места.

На срещата присъстваха още Десислава Кокутева, втора в листата на ДПС в област Смолян, общинският председател на ДПС в Девин и член на Централния съвет на ДПС Карамфил Каров, кметът на Грохотно от ДПС Бейхан Дуран, активисти и членове на ДПС и кметът на Девин Здравко Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I