Оптимизиране на държавната и общинските администрации, намаляване на административната тежест при вадене на документи, бързо въвеждане на електронно правителство.

Това поискаха жителите на Момчиловци, Търън и Смилян от кандидата за народен представител от листата на „Има такъв народ“ Йордан Фотев и депутата от 45- о Народно събрание Александър Вълчев.

Тревогите на родопчани са свързани и с липсата на препитание в региона. Именно поради тази причина мъжете са принудени да работят в чужбина, което пък води до разделени семейства, деца, растящи без бащи. Това и бързото обезлюдяване на селата са проблеми, чието реално решение очакват те от партията на Слави Трифонов в следващия парламент.

Очакваме от вас промяна към добро. Приключване с корупцията, обръчите от фирми, равен достъп до обществени поръчки за бизнеса, развитие на туризма“, бяха категорични хората от региона.

Срещи с жителите и бизнеса в Девин, Доспат  и Тешел проведоха експертите  по туризъм Ивайло Кожухаров и земеделие и гори Пламен Абровски.


В Мадан заедно с представители на местната структура на среща и да чуят проблемите на хората пък бяха Асен Кехайов, втори в листата на ИТН, и Илиана Гювенлиева, също кандидат за депутат от партията.

„Заслужаваме повече“, това категорично заявяват живеещите в Маданско, които са наясно, че промяната не може да бъде извършена в кратки срокове. Хората обаче са оптимисти, че началото ще бъде поставено именно от младите хора от листата на ИТН. „Длъжни сте да успеете, в името на това да има живот в планината. Децата ни трябва да остават тук, не да бягат, напускайки завинаги Родопите!“, убедени са хората в региона. Надеждите им пък са свързани единствено с представителите на „Има такъв народ“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I