Тактиката на морето-ставаш в 6 сутринта, отиваш до плажа и хвърляш хавлията на шезлонг под чадъра. Заплюване на място, един вид резервация. По-късно пристигаш със семейството, защото…

„След 8 часа е ад. Забрави за място за паркиране, забрави за свободен чадър, шезлонг-няма места на плажа“, разказват нашенци.

Както вече писахме, ситуацията на Южното Черноморие е „фул на макс“. Курортите са пълни с туристи. Свободни стаи в хотели почти няма. Цените пък скочиха с около 20 на сто в най-оборотните месеци-юли и август. Температурите през следващите дни дори ще преминат шокиращата граница от 40 градуса. Това пък означава-„забрави за пясъка, трябва да си постоянно във водата“.

На снимката: Равда, юли`2021

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I