Социалните мрежи плениха обществото. На някои дори целият биологичен ритъм е свързан с тях. И за хубаво, и за лошо.

Публикация във Фейсбук вкара няколко души в съда. По-скоро последствията от нея.

Преследване с автомобили в Девин. Завършва пред магазин, където двамата водачи  започват да се разправят заради пост. „Къде се губиш, тарикат селски? Ще ми струваш 3 000 лева, да ти загася тока и да те вкарам в инвалидна количка за цял живот. Все някога ще се срещнем насаме и тогава ще си история палячо“. Тези думи твърди девинчанин, че били изречени към него, от което почувствал заплаха за живота си. Прокуратурата обаче прекратила наказателно производство след като няколко свидетели заявили, че чули единствено „ще ти спра тока“ пред магазина. След оспорване, съдът също потвърди постановлението на прокуратурата с мотив, че това представлява някаква заплаха, но не може да се възприеме като такава за убийство.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I