Централният лъч на ДПС даде мощна подкрепа на листата от Смолян в Неделино.

Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ и председателя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, пристигна в Неделино, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението в област Смолян.

Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж. Недка Пакулева,  инж.Анджей Джандев и Денис Кедиков.

"Истинските патриоти сме ние, гарант сме на мира и сигурността в България", това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред жителите на община Неделино, след като разобличи наричащите се партии на промяната.

Карадайъ припомни на присъстващите къде са били част от политическите лидери на тези партии през годините, като за пореден път ги  обвини, че се опитват да правят политика на гърба на ДПС.

"Моделът ГЕРБ трябва да приключи. Ерата Бойко приключи, но моделът не е  променен. Сега искат да дойте другия "Бойко" . Затова искаме рестарт на държавността и промяната на  модела на управление", добави лидерът на ДПС.

Той посочи още, че има отстъпление от основни ценности на демокрацията през последните години, като напомни за приемането на закони, които потъпкват правата на хората в страната.

Карадайъ припомни и приноса на ДПС, както и етническият модел, който е  признат в цял свят.

"Няма друга партия през последните 30 години да е направила за Неделино, това което направи ДПС за един мандат. Пътят Крайна - Долен, втора главна улица, мост в централната част на града и редица благоустрояване в населените места, това всичко трябва да ви напомня за ДПС", заяви още председателят на ДПС.

Карадайъ призова неделинци да изберат номер 7 през 7-ия месец на годината, гласувайки в 7 часа, като поиска от тях минимум 777 гласа.

"Трябва ни вашата подкрепа, за да продължим да устояваме правата и свободите на хората и да работим за бъдещето на нашата родина България", призова ги Мустафа Карадайъ.

Той сподели и приоритетите на ДПС от години наред - чиста храна и въздух и зелена енергия, като припомни, че те сега са приоритет и за Европа.

За подкрепа с номер 7 за ДПС се обяви и председателят на Либералите в Европа Илхан Кючюк.


"Ние сме част от Европейският съюз, в който ни приеха когато ДПС беше в управлението на страната. Преди това успяхме да влезем и в НАТО. През последните години ние живяхме в два свята. Единият- живият, а другият на Бойко Борисов, който говореше по телевизията едно, а в действителност беше друго. Беше ясно, че единият е излишен - лъжливият на Бойко", добави Кючук.

"Моделът на безразборно харчене на публични средства трябва да си замине. ДПС ще прави политики за развитието на България, затова с номер 7 на предстоящите избори", призова още Кючюк.

Водачът на листата на ДПС в област Смолян Хайри Садъков също сподели спомените си за Неделино преди години.

" Чуваме, че времето лекува. Има нещо вярно, за другото се намесва и медицината. Колко болна беше общината, когато дойде Боян Кехайов като кмет. Дойде един добър човек, подготвен. Трябваше инструментариум, за да направи добра диагностика. Той го получи от един от най-добрите в тази област, в решаването на проблемите в малките населени места и подпомагането им в тяхното развитие - председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

ДПС подаде ръка на Неделино за да се случват нещата, защото  заслужава развитие. Еднородни сме, ще станем и единни", коментира депутатът от 44-то и 45-то Народно събрание.

Садъков призова неделинци за единство и по време на избори, за да ускори развитието на общината и България.

Три от седем причини за подкрепа на ДПС изтъкна и кандидатът за народен представител на ДПС от Неделино д-р Светозар Любомиров.

"Първата е председателят, няма друг лидер на политическа партия да е посещавал толкова много Неделино. Където и да се обърнете виждате него. Втората е тежестта на ДПС в парламента. Нивото го задава ДПС, със своите добре подготвени експерти във всички направления. Третата е отношението на ДПС към младите хора. Бъдещето е за децата, а настоящото на младите. Виждате, какви хора има в листата. Това са млади и образовани и те няма как да бъдат следващите "калинки". Младите в ДПС начертават пътя на България. Това, което сега се говори в Европа, за зелена енергия и иновации е дългогодишна теза на ДПС", коментира д-р Любомиров.

Кметът на община Неделино Боян Кехайов видя в числото 7 късмет, както за неговата община, така и за ДПС.

"Пожелавам  с това число поне два мандата за ДПС от област Смолян в Народно събрание, защото е единствената партия, която се грижи  за малките населени места и общини", добави кметът на община Неделино.

Той изрази надежда, че този път ще има по-добри изборни резултати за ДПС, тъй като се надява жителите на общината да са осъзнали, че става въпрос за едно голямо общо семейство.

На предизборната среща присъстваха още младежкият председател на ДПС в Смолян арх. Шебан Белянов, общинските лидери на ДПС в Неделино и Борино Румен Кърмаджиев и Ахмед Карадайъ, общински съветници, активисти и симпатизанти на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I