ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ ПО ПОВОД МЮСЮЛМАНСКИЯ ПРАЗНИК КУРБАН БАЙРАМ

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ МЮСЮЛМАНИ,

Сърдечно Ви поздравявам със светлия празник КУРБАН БАЙРАМ! Приемете моите пожелания за здраве, сплотеност, късмет и берекет. Празникът е време да си простим грешките, да бъдем толерантни във взаимоотношенията си и да запазим мъдрите учения на вярата. Именно тя е основа на живота ни. Учи ни на добротворство, което да е наше житейско поведение, на състрадание и търпение. Нека тези светли дни ни направят по-добри, да отключат сърцата ни и да се обърнем с добра дума и дело един към друг. Да бъдем по-добри, да прощаваме и да даряваме, и да благодарим от сърце за това, което имаме!

Честит празник!

Николай Мелемов

Кмет на община Смолян

 

Уважаеми жители на община Мадан,

Скъпи приятели,

в дните на големия празник Курбан Бaйpaм, носещ в себе си послание за опрощение, милосърдие, толерантност и разбирателство, от сърце желая на Вас и Вашите семейства здраве, изобилие и берекет !

Нека се множат добрите ни дела, а човешките добродетели да бъдат  основата във взаимоотношенията помежду ни  във всичките ни  дни!

Из житейския ни път, нека непрестанно раздаваме с чисто сърце своята  любов, човечност,  състрадателност, помощ към  нуждаещите се, да искаме прошка и да простим!

В празник и в делник да живеем в мир, сговор и приятелство.

Честит Курбан Байрам!

С уважение,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I