Няма да оттеглим, няма да подкрепим, няма да имаме правителство на „Има такъв народ“.

От активността на политическия терен през последните 24 часа ни става малко смешно, сякаш сме зрители на драматургия на Дарио Фо, и повечко тъжно - запазена марка за българската политическа действителност.

Инат на макс. „Има такъв народ“ няма да оттеглят кандидатурата на „бомбата“ Петър Илиев за министър на вътрешните работи и вицепремиер. "Хайде да видим какво ще стане", "подсолява" Слави Трифонов.

Щом няма да го оттеглят, БСП пък няма да си даде 36-те гласа за уравнението „65+…“. 

„Изправи се БГ! Ние идваме“ категорично няма да гласува за Слави-тата, още 13 гласа „Против“.

„Демократична България“ са „бетон“ още от миналата седмица – „Не“. 

ДПС още мълчат, но и да проговорят вече няма никакво значение – 29-те гласа нямат тежест при тази ситуация.

ГЕРБ потвърждават позицията си, че са твърда опозиция.

 

Всякакви хора по тв студиа обясняват колко зле ставало в България от това, че 6-те партии в 46-ото Народно събрание не можели да се конфигурират така, че да се роди правителство.

„Няма да ни чакат много време да сме в това безвремие. Скоро трябва да има работещи парламент и правителство“, обяснява бивш зам.-министър на външните работи.

Кой няма да ни чака? Някой тръгнал за Марс без нас ли!?

Сегашното правителство не е ли работещо! Нима сме излезли от рамката на конституционната форма на управление?

Нищо подобно. Служебният кабинет работи на макс и се радва на 59% обществена подкрепа. Остава само тези в парламента да гласуват корекции на бюджета и после да се готвят за нови избори.

от 24rodopi.bg

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I