Много адреналин и много думи в последните 24 часа откъм политиката! Всички се крият зад… колко страшно щяло да стане в България, ако не се избере редовно правителство. Поне до пролетта на 2022-ра.

Многото думи, нервни изблици и високо кръвно в 46-ия парламент се събират само в едно изречение:

Уморените и гладни коне не искат нови избори, а разпределение на порции от редовен кабинет на яките компромиси, достигащи до порочни практики!

Всичко останало е заден план, фон, отклоняване на вниманието, игра, списъци с наши хора за важни постове, бягство от посланията на избирателите...

 

И между другото, за COVID-19 няма никакво значение какво е правителството – служебно или редовно. 4-тата вълна не иска разрешение нито от служебен, нито от отечественофронтовски кабинет. И за затварянето на заведенията след 1 септември здравният министър няма никакво значение – дали е посочен от президента или от евентуалния Отечествен фронт в рамките на 46-ото Народно събрание.

 

Гладните и уморени коне не искат нови избори, а порции от редовен кабинет!

24rodopi.com

Снимка:pixabay.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I