Един от най-интересните двубои във втория кръг на първенството в Югоизточната Трета лига - между "Родопа" (Смолян) и "Берое II" (Стара Загора), не можа да излъчи победител и завърши с равенство 2:2.

Резултатът в срещата, играна на стадион "Септември" в "Райково", бе открит от домакините чрез Иван Ангелов в 10-та минута. В 28-та минута домакините вече водеха с 2:0, след като Михаел Кисьов успя да вкара поредното си попадение за "зелено-белите" този сезон.
Вторите 45 минути започнаха много силно за възпитаниците на старши треньора Юлиян Сюрджиев.
В 67-та минута резултатът бе намален на 2:1, след като центрирана топка от футболист на "Берое II" бе засечена от Адриан Сюрджиев, след което влезе в мрежата на Милко Баданов. Тимът от Стара Загора успя да стигне и до равенство в даденото 5-минутно продължение от главния съдия Александър Аргиров, като ситуацията бе спорна.
Последваха няколко атаки от страна на "зелено-белите" в оставащите няколко минути, но в крайна сметка не се стигна до нов гол и двубоят между "Родопа" и "Берое II" завърши при резултат 2:2.
След два изиграни мача и с актив от 4 точки и 5:4 голова разлика, "Родапа" е 6-ти във временното класиране.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I