Те са млади, красиви, знаят за живота много, кършат снаги при всеки удобен случай. Любовта се измерва с конскитеец сили под капака на автомобила. Земният рай е пресъздаден с оплюнченото наргиле в бийч бара.

За тях морето е повод. Плажът е подиум за изявата. Новите татуировки, настанилите се бански в задните части. Животът е радост, фиеста на фона на жива музика…

Басовете от бара на плажа променят дори ритъма на сърдечната дейност. Дневна дискотека, но за малко по-пораснали деца. Предимно от женски пол. Въртят задни части, лапат маркучите на наргилетата, стиснали телефони в другата ръка. Пригласят на певеца в гръцкия му репертоар, който обикаля чадърите. Персоналът не може да смогне да носи бутилки с пиячка. Във водата се влиза до глезените, че да не се замаца нещо грима. Да не се прецака и прическата.

„Ма, мноого е яко тука, мааа!“, крещи една дама с визия на проходила русалка.

„Довечера с „Мазерати“-то на моя ще ходим на едно място с още един. Може да го вземеш. Баща му му купил поршенце“, изрича другата.

Подобен излет излиза по около 200 кинта дневно. Боли ги междубузието на задниците.

Кубиците под тенекиите са важни.

„Абе, надуха ми главата, каква е тази музика?! И някакви пияни момичета са се натъркаляли по шезлонгите и откачат…“, изрича мъж на около 40 години към двамата спасители на поста в близост, докато си тръгва.

Дърт е, не разбира…
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I