Парламентарната група на ГЕРБ ще предложи, както и при предишната възможност през април, Даниел Митов за премиер. Той ще върне мандата, обяви на брифинг лидерът на партията Бойко Борисов.

"Ще представим пред президентството състав на кабинет, за да могат хората да сравняват това, което се предлага. Веднага ще върнем мандата – искаме да стоим много далече от всичко, което се случва в българската политика в този момент“, коментира Борисов.

"Нашият слоган е "Ред в хаоса". В последните дни няма български политик, който да не каже хаос. Нашият слоган се оказа верен. Време е за друго казват от ИТН. Видяхте кое е другото – хаос. БСП казват „Сигурност в промяната с грижа за теб". Много се забавлявам, когато уважаваната от мен г-жа Нинова, говори за модела "Борисов".

Не са прави нейните съпартийци да я гонят на Бузлуджа с оставка като дива коза, защото тя изведе партията на невиждани висоти -  от четвърто на трето място. Не мога да си обясня как толкова провалили се партии си позволяват да говорят с такъв тон", заяви още Борисов и продължи: "Демократична България" са казали "Свобода, законност,  модернизация". Не знам какво са модернизирали този месец”.

Лидерът на ГЕРБ напомни намерението на партията да обявят своя кандидат за президент, когато свършат парламентарните избори, отбелязва Dnes Bg.

По отношение на влошаващата се ситуация с коронавируса, Борисов заяви, че ГЕРБ са оставили държавата в най-блестящата ситуация, отколкото всички останали в Европа.

24smolian.com

Снимка: BGnes

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I