„Бомба работа“ казваме за добре свършената работа. „Секс бомба“ е още по-кефлийски израз, мъжете знаят защо. Много са жаргонните комбинации на „бомба“, с които се служи за бърза и ефектна оценка за нещо хубаво, градивно, разтапящо сърцето, каращо мозъка да тържествува.

Адвокат Петър Илиев също е бомба. Доказа го с появата си по телевизора тази сутрин. Но той е бомба с разрушителна сила. За „Има такъв народ“ (ИТН)!

 

Пищната Дениз Хайрула (на по-голямата снимка) беше бомба в телевизионното студио на Слави Трифонов.

Петър Илиев на (малката снимкае бомба за партията на Слави, ама от другите бомби. Така ще гръмне, че чак на следващите избори Трифонов ще може да си направи реално оценка за нанесените щети и на партията ИТН, и на явлението „ИТН“.

 

Сценарият с ината „на всяка цена - Петър Илиев“ изглежда толкова нелеп, че е логично да си зададем въпроса: А това не е ли театър, за да се направи важната крачка към нови парламентарни избори наесен, като се демонстрира загриженост за България и без да се губи обществено доверие?

И Слави Трифонов, макар и новобранец в политиката, да пробва опит за висш пилотаж!?

Може, но и тогава ще гръмне бомбата. С тази разлика, че ще е като в „Ислямска държава“. В ръцете на Слави Трифонов. Самоубийствен акт.

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I