„Политиката е преди всичко отговорност и е крайно време парламентарно представените партии да осъзнаят своята отговорност и да не абдикират от нея, защото системното бягане от отговорност ще доведе до това, че тези партии ще бъдат санкционирани на едни следващи избори, ако стигнем пак до следващи избори“, заяви президентът Румен Радев по време на посещението си в Рудозем.

"Колко избори трябва да преминем, за да разберем от предишните избори, че без диалог не става, а на тези избори сега в рамките на този парламент да разберем, че без коалиция не става", каза Радев, посочва БНТ.

На въпрос дали министри от служебния кабинет ще бъдат част от един редовен кабинет, ако бъде сформиран такъв, държавният глава отговори:

"Служебните министри трябва да видят какво е парламентарното мнозинство, което ще застане след тях, около какви принципи и приоритети ще се сформира това парламентарно мнозинство, за да знаят тя за кого всъщност те работят и при какви условия. Как в момента тези служебните министри или аз да отговорим ей така: Да, ще бъдем част от това служебно правителство, с каква подкрепа, около какви приоритети".

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I