Две бързи производства са започнати срещу 33-годишен мъж от рудоземското село Войкова лъка, съобщиха от регионалния пресцентъра на полицията.

Едното е за управление на автомобил под въздействието на алкохол, а второто – за управление на автомобил под въздействието на упойващи вещества.

В нощта срещу неделя, в 02.46 часа, в Рудозем, на ул "Атанас Буров" е извършена полицейска проверка, при която е установено, че 33-годишният мъж управлява лек автомобил марка и модел „Мерцедес Б-170“ със смолянска регистрация, под въздействието на алкохол. Техническото средство, с което е тестван, е отчело 1,59 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Час по-късно – в 03.50 часа, на ул. „Капитан Петко войвода“ същият автомобил, управляван от същия водач отново е спрян за проверка. 33-годишният мъж е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, като уредът е отчел наличие на упойващи вещества – метамфетамин“. Водачът е отказал кръвна проба. Той е задържан за срок до 24 часа. Работата по двата случая продължава. 

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I