Когато математици заговорят за вируси, работата отива към бездната.

Поредното сметало сметнало, че ни чака някакъв ужас след началото на учебната година. Ах, тези деца! Ще предизвикат вълна от заразени. По 3000 на ден. А смъртността вървяла след заразяването.

Не, бе, сметкаджия, тя смъртността в нашата Родина все си е вървяла, просто сега започнахте да й обръщате внимание.

Ние сме най-болната нация в ЕС. Здравеопазването ни е майка плаче, ако нямаш пари. Нашенецът отива на лекар едва след като ножът опре до кокала. Заради „антиковид“ мерките пък си отидоха хиляди хора. Защото умници направиха КПП-та край градовете, не можеше да се ходи на личен лекар, щото по телефона бе по-удобно. И всички заболявания сякаш приключиха. Не, усложниха се и сега патим заради това. Планови операции се забраняваха периодично и хиляди измряха.

Сметало, сега ясно ли ти е?! Или само ваксини са ти в главата?!

Жельо Михов, 24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I