През уикенда започва асфалтиране на двете ленти по  бул. „България“ в Смолян-от кръстовището при РД“Гранична полиция“ (кръстовището с ул. „Дичо Петров“)  до кръстовището при Младежки дом (кръстовището с ул.“Бузлуджа“).

Дейностите са част от проекта „Ремонт на улици и пътища на територията на община Смолян“.

Със заповед на кмета Николай Мелемов се въвежда временна организация на движението. Спира се движението на всички МПС по булеварда в посочения участък,  включително и за масовия градски транспорт.

Обходният  маршрут е: посока Устово – Смолян, по ул. „Дичо Петров“ , ул. „Бузлуджа“, бул. „България“; посока Смолян – Устово – вход/изход -АРЗ ,ГПК, ул. „Белия Камък“.

Отговорник за поддържане на целостта и изправността на вертикалната сигнализация по въведената временна организация на движение  е инж.Петър Сулинаджиев, представител на изпълнителя „ИСА – 2000“-ЕООД.

По време на действие на Заповедта, „ИСА – 2000“ ЕООД , гр. София, се задължава да осигурява преминаването на автомобили със специален режим на действие, приоритетно и без забавяне.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I