ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

От кмета Николай Мелемов по повод 20 октомври – Празник на 101 -ви Алпийски полк в Смолян

 

УВАЖАЕМИ ПОЛКОВНИК КАЦАРОВ,

УВАЖАЕМИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ,

За мен е чест и удоволствие, като кмет на Община Смолян, да Ви поздравя най-сърдечно по повод Празника на 101-ви Алпийски полк.

За нашия град е гордост, че във Ваше лице имаме достоен наследник на 21-ви Средногорски полк, извоювал свободата на Родопите в славните боеве при връх Кавгаджик по време на Балканската война от 1912 г.

Днес отправям специални благодарности за това, че с готовност осъществявате участие в международни мисии, а и винаги своевременно оказвате безценната си помощ за сигурността на град Смолян и региона.

Пожелавам на Вас и всички военнослужещи в 101-ви Алпийски полк най-вече здраве, лично и семейно щастие и бъдещи нови успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I