Жрици на любовта в Смолян влезнаха в „крак с кризата“. Вече се предлагат промоции на платените ласки, като се съкращава „работното време“, установи проверка на 24smolian.com.

Около десетина са „щатните“ проститутки, които оперират в региона, според сайтове за запознанства, които са просто информационни гидове за платени сексуални услуги. Почти всички момичета са гастрольорки от вътрешността на страната. Като локация те посочват ареал на действие Смолян и Пампорово. Сиси, Анна, Моника…, дори и Петър предлагат услуги в областния град.

Дамите са на възраст от 19 до 29 години. Цените за час ласки пък варират от 80 до 130 лева. Предлагат се и „ескортни услуги“.

В същото време обаче, в тон с кризата, жриците обявяват и промоции от по 3 лева и 30 стотинки за минута сексуални ласки. Така например, представящата се като Анна, 26-годишна блондинка, обещава стандартни ласки за 15 минути срещу 50 лева. За половин час цената е 80, а за час-100 лева. „Удивителна, провокативна и красива млада дама предлага висок клас ескорт услуги. Моята компания е удоволствие“, рекламира се жената, като уточнява дори размера на гърдите си. Всичко друго, описано в обявата, пък се заплаща като „екстра“.

В същото време, мъж, представящ се за Петър, също е готов да продава тялото си на „сериозни и дискретни“ дами срещу 100 лева на час. Офертите пък са главно към „самотни родопчанки“, чиито съпрузи са зад граница.

Въпреки всички оферти от сорта „Тук съм за малко, побързайте“, Смолян не е особено привлекателен за проституиращи жени. Скорошно разследване на колегите от 24rodopi.com разкри, че в съседен Кърджали оперират десетки момичета от най-старата професия. Почти всички са гастролиращи край Арда. След разследването пък се достигна до операция на полицията, която разби действащ бардак в къща за гости в областния център. Собственикът и служител бяха задържани, като предстои съвсем скоро делото срещу тях да стартира. Преди това пък полицията удари в акция сводници от Родопите, които трафикирали момичета зад граница.

24smolian.com


 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I