Няколко колета с детски играчки изпратиха пловдивчани като дарение на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров”. Инициатор на благородната инициатива е Нелияна Константинова.

„Година и половина бях командирована в прокуратурата в Смолян. Вашият град е в сърцето ми и тъгувам за Родопите. Докато работех в Смолян се разболях. Никой не е полагал толкова много грижи за мен, колкото д-р Юлия Кисимова и личната ми лекарка д-р Катя Илчева. Затова реших, заедно с мои приятели и колеги, да дарим усмивки на малките пациенти на смолянската болница. Дарението е от дъщеря ми Ива Рангелова Димитрова, племенника ми Милен Константинов, Ваня Витанова от пловдивското село Мало Конаре, Румен и Стоянка Копринкови от село Костиево и други колеги и роднини”, каза следователката Нелияна Константинова. Тя добави, че предстои да изпратят още играчки за детския кът в отделението. „Да зарадваш дете е най-святото. Това ни е и идеята”, посочи още пловдивчанката.

Дарението от Пловдив вече е подредено в детския кът на Педиатрично отделение.

„Благодарим на дарителите, чиито играчки зарадваха нашите деца. Изказваме признателност за това, че някой се замисля за болните деца в МБАЛ – Смолян”, каза старшата сестра на отделението Стефка Илиева.

Изпълнителният директор д-р Марин Даракчиев и ръководството на лечебното заведение изказват най-дълбока признателност и благодарност за проявеното милосърдие и пожелаха здраве и благоденствие на дарителите.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I