Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат за сезон 2021. След като няколко от кръговете в първенството бяха отменени заради различни обстоятелства, благодарение на усилията на „Пампорово“ АД, Община Смолян и Община Чепеларе, екипажите, участващи в спринтовата дисциплина, ще имат гарантиран финал на сезона.

Първото издание на рали спринт „Пампорово“ ще се проведе на 6 и 7 ноември, и ще предложи четири скоростни етапа с обща дължина от 40,62 състезателни километра. Общата дистанция, която ще трябва да покрият състезателите, е 145,52 километра.

Трасетата, по които ще се проведе състезанието, са непознати за всички екипажи и гарантират вълнуващ край на сезона в националното рали спринт първенство.

Първото издание на рали спринт „Пампорово“ ще бъде открито с церемониален старт в 17:30 ч. в събота (6 ноември), а същинската надпревара ще стартира на следващия ден със специален етап 1 „Смолянски езера“ в 9:30 часа.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I