От дружеството изпълнител предоставиха графика за възстановяване на пътните настилки по проекта за втория етап на Водния цикъл в Смолян, обявиха от Общината.

Дейности ще се извършват от 18 до 22 октомври по улици: “Коста Аврамиков“ – кръстовище при „Бохеми“, участък върху стадион „Септември“ /2кв.м/ и заустваща шахта; “Митко Палаузов“ – последен износващ пласт; “Лиляна Димитрова“ последен износващ пласт; “Незабравка“; Пресичане на път III-866 при километри 4+152/срещу помпена станция/; “Родопи“ /2кв.м./.

От 25 до 29 октомври ще се възстановят настилките по улици:“Бузлуджа“; “Участък посока Околовръстен път /срещу бивше АРЗ/“ – път III-866; Пресичане на път III-866 при километри 7+303/срещу спортна зала “Величко Чолаков“/; “Кокиче“/подготовка/.

От 01.11.2021г. до 05.11.2021г. ще се възстановят  настилките по  улици:“Грудьо Войвода“; “Кольо Шишманов“; “Кокиче“.

От 8 до 12 ноември ще се възстановят настилките по улици:“Кольо Фичето“; Пресечката на ул.“Хан Аспарух“.

От 15 до 26 ноември ще се работи по улици“Пейо Яворов“, “Никола Вапцаров“, “Студенец“/подготовка/, “Липа“.

От 22 до 26 ноември ще се възстановят настилките по улици:“Чавдар войвода“,

“Иглика“, “Червена скала“.

От 29 ноември до 3 декември ще се възстановят настилките по “Възход“, “Маестро Георги Атанасов“. В периода 6-10 декември ще се работи по “Чан“, “Майстор Харит Кисьов“, “Елин Пелин“ и “Превала“.

Възможна е промяна в графика в частта му за улици „Кокиче“, „Кольо Шишманов“, „Кольо Фичето“, „Превала“ и „Чавдар войвода“, при възлагане от страна на ВиК за цялостно асфалтиране. Посочените срокове също подлежат на промяна при неблагоприятни метеорологични условия, възпрепятстващи полагането на настилки, и усложняване на епидемичната обстановка, посочиха от дружеството.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I