„Мафията доскоро си имаше държава. Сега иска да си я върне на всяка цена. Нека не позволяваме това и да осветлим имената на всички, които са били част от тайните преводи на вашите пари“, посочва депутатът от последните два парламента Радостин Василев от „Има такъв народ“.

Припомняме, че адвокатът беше и в списъка на Слави Трифонов с проекта за редовно правителство.

Двама политици от България са част от така наречените "Досиета Пандора" Това става ясно от информация на международния консорциум на разследващите журналисти.

„В предаването "12+3" на "Хоризонт" Атанас Чобанов от Bird.bg каза, че тези политици са свързани с партии, които са управлявали и които също са част от прословутото задкулисие, което в България се считаше за "неформална власт".

Аз си мисля, ще след списъка "Магнитски", който е едно огромно институционално унижение за България и подрива изобщо авторитета на държавата, а и с неговото очаквано допълване, сега отново се хвърля светлина върху тъмната връзка на политиката и задкулисни финансови операции. И то на връзка, която е водила до сенчести офшорни сделки за милиони.

Мафията доскоро си имаше държава. Сега иска да си я върне на всяка цена. Нека не позволяваме това и да осветлим имената на всички, които са били част от тайните преводи на ВАШИТЕ пари.

Държавата трябва се интересува кои са политиците от тези списъци и да разследва как са се сдобили със средствата за сделките през офшорните сметки. Иначе няма да има такава държава!“, написа в профила си във Фейсбук Радостин Василев.

24smolian.com

 

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I