Днес и вчера икономистката Мика Зайкова бе на посещения в Баните и Неделино, където заедно с част от месните структури на партията се срещнаха с избиратели, а рано сутринта първа заедно с членове и симпатизанти поднесе венеци на легендарният връх Кавгаджик, останал в историята, като "Родопската Шипка", и отправи сърдечен поздрав към всички жители на гр. Смолян, по повод празника на града-21 октомври.


Водачката на листата за Обл. Смолян г-жа Мика Зайкова, заедно с членове и симпатизанти на "Има такъв народ" продължават предизборната си кампания в редица родопски Общини.

Както винаги срещите и разговорите с доайенката от последните два парламента преминаха през болни теми за жителите на родопските градчета, обсъждане на случващото се в последните месеци в икономиката и непрекъснато растящите цени на всички основни стоки и услуги, не липсваха и препоръки относно случващото се в парламентарните среди напоследък.

Във връзка с усложнената епидимиологична обстановка в страната, планираните срещи на Мика Зайкова в Мадан, Рудозем и Смолян няма да се състоят. Срещите й с родопчани ще продължат през следващите седмици.

Пресцентър на ИТН в Смолян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I