Младите хора са настоящето и бъдещето на България, на Европа и на света, категоричен бе кандидатът за народен представител от ДПС в Смолян Хайри Садъков на среща с младежи в Златоград и с. Старцево.

"Пожелавам ви винаги да имате смелостта, дързостта, волята и постоянството за да постигате мечтите си", заяви водачът на листата от 22-ри Многомандатен избирателен район на ДПС Хайри Садъков.

Той бе категоричен, че ДПС се гордее със своята младежка организация, която е най-голямата по численост в Европа.

"Президентът на АЛДЕ е Илхан Кючюк, доскорошен председател на младежката структура, а председателят на европейската либерална младеж е Антоанета Асенова от ДПС", припомни Садъков.

Кандидат-народният представител припомни, че Европа дава много добра оценка за работата на кадрите на ДПС.

"За цялата европейска селскостопанска политика отговаря Атидже Алиева - Вели. Европа има доверие на ДПС", подчерта Садъков.

На срещата присъства и третият в листата на ДПС в Смолян инж. Анджей Джандев.

"Аз вярвам в ДПС и ценностите, които изповядва. Сигурен съм, че ще направим всичко по силите си, за да могат повече млади хора да се завърнат по родните си места, да работят в тях и да се развиват. Аз направих своя избор. Искам да съм до моите роднини и близки, желая моя труд да бъде за развитието на България. ДПС знае как и ще помогне за развитието на нашата Родина", добави инж. Джандев.

Те призоваха младите да погледнат в една посока, да дадат своя глас на 14 ноември с номер 17 на изборите за Народно събрание, като изберат и кандидат-президентската двойка на ДПС Мустафа Карадайъ, който е председател на ДПС, и Искра Михайлова, настоящ евродепутат, отново с номер 17.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

  

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I