УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,

19 октомври е празник на Свети Иван Рилски Чудотворец и Ден на българския лекар!

Според преданието най-великият български светец е извършил много чудеса, както приживе, така и подир смъртта си. Именно заради това и българските лекари са избрали светеца за свой закрилник.

Честит професионален празник! Честит празник на всички българи!

Св.Иван Рилски Чудотворец да бди и пази България и целия български народ!

Пожелавам Ви като него да бъдете покровители на Вашите пациенти, да ги обгрижвате с усърдие и любов! Да помагаш на нуждаещия се, да си съпричастен към страданието му, да побеждаваш болката, да даряваш и спасяваш е мисия и начин на живот!

Пожелавам Ви все така да изпълнявате своята благородна мисия – да отдавате сили и енергия за здравето и живота на пациентите!

На днешния празничен ден приемете пожеланията ми за много здраве, щастие, лични и професионални успехи, и още много вдъхновение да практикувате  Вашата  хуманна и авторитетна професия!  Да сте все така отдадени на една от най-великите каузи – спасяването на човешки животи. 

Желаем здраве за Вас и семействата Ви. Благодарим Ви!

Венера Аръчкова

Председател на Общински съвет-Смолян

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I