Родопчанин би влязъл спокойно в челните места в класацията „Най-глупави изпълнения след пиене“. Мъжът втрещи операторите на Спешния център 112. Жителят на Смолян подал 11 обаждания за нарушаване на следобедната тишина. Той посочил, че съпругата му вдига шум заедно с… любовника си.

Първият сигнал бил регистриран на 3 март около 15,45 часа. Смолянчанинът заявил, че в дома на жена му се вихри купон по случай рождения й ден. Имало компания, в която бил и любовникът й. Шумът бил толкова силен, че се нарушавало спокойствието на останалите обитатели на блока в областния град. И така… 11 поредни сигнала.  На място бил пратен екип на полицията, който обаче не установил никакъв шум. Вратата на жилището била отворена от съпругата, която останала шокирана от сигнала на мъжа си. Дамата се разплакала пред органите на реда, разстроен бил и синът им, който бил у дома. Нито едно оплакване пък нямало от съседите. Полицаите позвънили на подателя на сигнала и по гласа му усетили, че е употребил алкохол. Родопчанинът посочил, че се намира към момента в „Райково“, а съседи му съобщили за шумния купон.

Лъжливият сигнал до 112 донесе глоба от 2000 лева на ревнивия съпруг. Само преди дни пък тя бе потвърдена от съда в Смолян.

Десетки са безумните сигнали, които получават операторите на 112. Центърът за спешни повиквания, който отговаря за областите в южна България, е ситуиран в Кърджали. Преди време в отчет на Центъра бе посочен и друг куриозен случай, също в Смолян. Жител на областния град се бе обадил да търси съдействие защото съпругата му се е заключила в кухнята и отказвала да му… занесе салатата в хола.

24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I