24smolian.com/Коментарите

„Сега що не ревете, че сравнявам ноември с ноември. Щото ноември месец миналата година си беше баш вълницата, нали така. А през ноември тази година настоящата вълна спада. А смъртността - с 50% по-висока. Като се върнем назад, Витанов още през август каза, че ще стане така. Помните ли, какъв рев беше тогава. Оргазми изпитвал Витанов като прогнозирал висока смъртност. А какво ще кажете сега, когато числата ви бият като с чукове по главите. Нищо, разбира се“.

Това изрекъл математикът, който говори за себе си в трето лице. Естествено всички му помнят прогнозите, изказани в тон на садистична сомозадоволяемост. Математикът, който във всяко послание използва думата „хейтъри“ между 20 и 40 пъти, дори си спретнал теорема на свое име, която гласи: Хейтърите само вият и реват, една свястна прогноза не могат да дадат.

Дотук с него. Излиза обаче, че най-слабо ваксинираната държава бавно се измъква от чудовищния вирус. Напук на много ваксинираните и много заразените държави, давани за пример. Там, апропо, ги готвят за трета игла-иначе без сертификат. Тъпи и упорити. Хем ефект няма, хем продължават. Впрочем, третата, подходяща и за деца, била на една-единствена компания. Сетете се коя.

Епидемиологът проф. Мира Кожухарова рекла, че иде грип догодина. През януари-февруари. След две години обида заради коронавируса, „добрият стар“ грип се завръща. Бе, вървим си към подобрение.

От медии, „на ръка разстояние от Пеевски“, както ги наричат, цитират адвокати с надзаглавие „Скандално“-държавата трябвало да плати 25 млн. лева обезщетение на близките на загиналите при трагедията на „Струма“, ако се докаже, че качеството на пътя е причина за инцидента. Намек: много не ревете как сме строили и ремонтирали, че накрая вие ще платите.

Всеки да си прави изводите.

Снимка: pixabay.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I