Без редовно правителство след 14 ноември, няма как страната да се развива, а по-скоро ще влизаме от криза в криза. Това обяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборни срещи с жителите на територията на община Златоград.

"Нужно е да има правителство и действащ парламент, които да работят за преодоляване на проблемите. Някои политици трябва да забравят егото си, да проявят разум и да работим за общите каузи на България", коментира кандидатът за народен представител.

Според Садъков, време е ДПС да помогне за пореден път със своята експертиза за подема на страната.

"Без да се обединим, няма как да вървим напред. Номер 17 е правилният избор, както за изборите за Народно събрание, така и за президент и вицепрезидент, в лицето на нашият председател Мустафа Карадайъ и евродепутатът ни Искра Михайлова", добави Садъков.

Третият кандидат в листата на ДПС в Смолян инж. Анджей Джандев, който е родом от златоградското село Старцево също призова хората за подкрепа.

"Аз направих трудният избор, а именно да се върна в родното си село и да работя за неговото развитие, за подобряването на средата в цялата община и област. Пренебрегнах лесния начин, да замина в странство и да получавам добри пари", коментира инж.Анджей Джандев

Той аргументира и своя избор - ДПС.

"ДПС е нормалният избор, защото тази партия дава път на младите и мисли за нас. Кой, ако не ДПС е най-добрият стопанин на малките населени места  и на Родопите", добави третият кандидат в листата на ДПС.

На предизборната обиколка в с. Старцево, Златоград и с. Долен бяха още общинският председател на ДПС в Борино Ахмед Карадайъ и

Златомир Кюлевчиев секретар на МДПС-Златоград.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I