Първите спомени на децата от старта на образованието им ще бъде плюнката.

Ще се научат да плюят преди да знаят азбуката. Ще плюят защото това ще ги отведе до висините на знанието в живота. Ще плюят, защото инак ще си стоят у дома.

Тези биологични, малки, мръсни оръжия, които спъват световния възход на ваксините. Защото са били заразни. Гиди, малки мръсници, хем нищо не им става от ковида, хем трепят наред баби и дядовци.

Ще плюят, и още как, ще се научат да плюят като първи урок в живота.

Майната му на образованието, плюнката е важна!

Живеем в бурята на човешката глупост, а децата са в окото на бурята.

Едно предложение. След обществена поръчка да турнат и едни плазми в коридорите на училищата, по които да пускат известни футболисти как плюят на терена. Да надъхват най-малките. Футболистите така и така не се отличават с много мозък, поне да им е като съвет, пример: Може цял живот да си прост, но с плюене и ритане на топка ще станеш милионер!

 

***

Какво изтърпяха дотук децата ни. Онлайн, присъствено, карантина заради болна даскалка, карантина след положителен тест на съученик. Въпроси с насълзени очи: Защо не можем да ходим на училище, защо не можем да излизаме, нищо ни няма? Ние заразни ли сме, ние ли убиваме другите?

Всички деца преминаха през този кошмар. И нито един глупендер не излезе да им го обясни. Карантинирани по Х пъти ученици отново били опасни? Хайде бе?

Карате ги да плюят сега, утре ще плюят върху вас. Защото дори времената на световната глупост имат край.

Жельо МИХОВ, 24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I