24smolian.com/Политика/Коментари

Мачът свърши още на 14 ноември, на протоколно трябваше да се претърколи и балотажът на 21 ноември.

Няма голяма новина. Всичко беше ясно, всичко се случи 1:1.

И както би казал един министър-председател от едни отминали времена: Защо беше необходимо да има втори тур, защо трябваше да харчим пари?

Големият въпрос за часовете след балотажа е: Ще се намери ли някой куражлия в ГЕРБ да поиска оставката на Бойко Борисов като председател на партията?

Несъмнено 2021-ва е най-тъжната в живота на Борисов. Миналата седмица го натупа Ицо Хазарта, тази неделя яде пердах от този, когото наричаше „диктатор“, но не смееше да се състезава с него.

Борисов лети стремглаво надолу като политик. И, ако в ГЕРБ са мъдри и не носят заешки сърца, трябва да кажат: Ако не си тръгне Борисов, ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ.

За да има бъдеще ГЕРБ, час по-скоро Борисов трябва да стане… просто един от Банкя, който удари джакпота в България. Може и: Един от Банкя със сбъдната „американска мечта“ в България!

А колко зле вече е Борисов, трябва да му говори фактът, че тези, които блажеха около него, вече правят „свирки“ на „Продължаваме промяната“

Истината е, че дори с малка активност, България заяви твърдо, че иска промяна. Празните джобове въстанаха срещу чекмеджетата, а посланията от колибите към сараите са бая притеснители за Доган. Трябва ново начало.

„Какво да ходя да гласувам, то всичко е ясно“, рече в събота един собственик на казани за ракия на „електората“, дошъл да вари алкохол преди изборите. Ниската активност е поради тази причина. Дори за тези, избрали да „пърдят“ у дома, им е ясно, че всичко тръгна в друга посока.

Преди година нямаше послание на Ахмед Доган преди Нова година. През тази сигурно също няма да има.

Всичко е изказано. Държавата върви в друга посока.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I