Около 35 деца тренират към момента в клуба по карате в Рудозем, който от над 30 години развива този спорт в родопския град.

„Имаме стотици участия в национални и международни първенства и турнири и участие в шест европейски състезания, на които сме спечелили два бронзови медала и едно четвърто място", споделя основателят на клуба и треньор на децата сенсей Здравко Младенов.

"Само през тази година имаме шестнадесет участия в едно национално първенство, национален турнир и международен турнир, на които сме спечелили общо две първи, седем втори и седем трети места. На 13 и 14 ноември предстои участие на две състезателки от клуба, Амира и Мартина, на европейско първенство във възрастова група U16(16 г.) в Румъния“, посочи Здравко Младенов.

"За съжаление не получаваме никакво съдействие от община Рудозем, нито материално, нито финансови средства от 2017 г. насам", споделя още сенсей Младенов.

И въпреки трудностите в развитието на този спорт, той благодари от името на клуба на всички, които са помагали и продължават да помагат за развитието на спорта.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I