В навечерието на Коледа искаме да благодарим на 15-годишния Александър, който намери и ни върна изгубения мобилен телефон на дъщеря ни Виктория. Искаме да благодарим за достойната му постъпка“.

Това се казва в писмо до редакцията на 24smolian.com, написано от смолянско семейство.

На 14 декември, прибирайки се от училище, Виктория установява, че мобилният й телефон го няма. Връща се да го търси по стария център в града, но не го открива. По-късно се обажда бабата на Александър, че внукът й е намерил телефона и го връщат на семейство Хаджиеви. В мобилния телефон е платформата за онлайн обучението и други важни неща, свързани с обучението на Виктория.

Александър е ученик в Професионалната гимназия по приложни изкуства в Смолян. Отново благодарим за доблестната постъпка на Александър. Радваме се, че има такива честни и почтени млади хора в нашия град, изказват благодарност семейство Росица, Аделин и Виктория Хаджиеви.

На снимката: Александър

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I