Ще играе ли Джокович или няма да играе. Спортна тема под номер 1 в последните седмици. Каторжник под прицел в Австралия. Арестант, който е може би най-великият тенисист за всички времена. Неваксинираният балканец, който сякаш се подигра с континента, превърнат в лагер. 26 милиона население, което върви с ваксини на уста и това мръсно, гадно, биологично оръжие Новак, което ще сее зарази от корта със свръхсилния си организъм.

Идиоти пълни.

Един спортист отива да ги отупа всички и след това да напусне пустошта на Австралия към следващия турнир. Ама е много страшен, заразен, че решиха да го отупат още преди корта. И точка по въпроса-депортираха го, драмата приключи.

Всъщност, цялото мероприятие бе да се унижи един човек, който отказа да бъде поредния спортен флагман на Ваксините. Така де, все се съгласяват да бъдат рекламни лица на какви ли не спортни брандове, та едни ваксини ли не могат да преглътнат да порекламират?!

Завършени идиоти.

Забравете за спорта от тук нататък. Не им пукаше за феновете, които реваха заради затворените стадиони, та с някакво тенисисче ли няма да се справят.

 

Пророкът

 

Основателят на Microsoft и милиардер Бил Гейтс вярва, че броят на заразените с коронавирус по света ще намалее след вълната от щама Омикрон. След нея коронавирусът ще се третира като сезонен грип, смята Гейтс, по съвместимост и вече Пророк на пандемиите.

„Най-тежките случаи са при неваксинирани хора. След като Омикрон премине, през останалата част от годината случаите ще бъдат много по-малко, така че коронавирусът ще се третира по-скоро като сезонен грип“, написал Гейтс в Twitter.

Според Пророка, ваксините имали два недостатъка. Ефективността им намалявала във времето, а ваксинираните все още се заразявали, пък и заразявали.

И сега новото пророчество от Бил: Нуждаем се от ваксини, които да предотвратяват повторното заразяване и да са ефективни в продължение на много години.

Превод-трябват нови разработки, разбирайте-ново дупчене, до девето коляно. Всичко без игла ще се счита като биологичен отпадък като онзи измекяр от Балканите, някой си Новак.

Свободен полет към бездната.

 

La chute de la Bastille

 

В превод означава „Падането на Бастилията“. Дата-14 юли. Национален празник на Франция. Страшният затвор е срутен, там „ще се танцува“. Свобода, равенство, братство.

233 години по-късно то е само за ваксинираните. Но не съвсем.

Франция обяви, че пета ваксина получила одобрение. Разбира се, американска.

Дупченето продължава, броят на заразените също.

В страната на революционерите, където главите на кралете не струват и грош, се готвят за президентски избори. През 2017-та Макрон спечели под овациите и феноменална медийна подкрепа. Връзката му с бившата му учителка, чиито синове са по-възрастни от него, бе изрисувана като най-романтичната история на света. Малко встрани остана шеметната му професионална кариера като инвестиционен банкер, специалист по сливания и придобивания в банката на Ротшилд.

Франция е една от най-стриктните ковид и ваксинационни държави. И една от най-заразените.

На французите им писна. На изборите за президент ще е интересно. Влиянието на Ротшилд ли ще победи или Макрон ще усети La chute. Но не падането, а по-скоро шутът.

Впрочем, любимото момче Еманюел „изповядвал“ агностицизъм. Демек, недоверие в Бог. Но пък силно упование в банковите и финансови институции.

Времената на вярата явно приключиха. Всичко е мангизи и продадени души.

Колко удобно.

 

Емисии, бакшиши

 

У дома също е досадно, но къде, къде по-широко около врата. От сутрин до вечер коронавирус и ваксини. Писне ти, качиш се в колата и подкараш за разсейване, емисиите по радиата-същите. Сменяш станции-едно и също. „Бе, кой ги научи в един час новини да пускат?“, си казваш и сменяш МР3-ката. Малко Крис Риа, „Пътят към ада“ е далеч по-добре. Сменяш на „Нирвана“, „АС/DC“, „Сабатон“, та чак до Елвис.

Нещо нормално.

Алтернативата-целият свят се върти около коронавирус.

Добре, че открили едни хора, заразени с грип в Родопите, че малко поне да секне драмата.

Отпускаш се. Музиката действа най-добре на сетивата.

И в този момент…

Един бакшиш те засича, ама както пише във всички дебели книги. Разминаването е боя до боя. Зяпаш оцъклен, а отсреща виждаш човек, чиято маска застанала накриво. Нещо от сорта „Бойко слага предпазно средство за сефте“. Едната част на „парцала“ застанала току до окото му.

„Ай, завалията, мерки, правила, ще се изпотрепем зарад тях“, си мислиш и гневът отминава.

 


Математиците

 

Вечерта всичко се повтаря. „За Бога, братя, не гледайте национални телевизии!“. Траурни физиономии, премръзнали репортери със зачервени носове пред болници. Ковид, ваксини, бустери, починали.

България е в челото по смъртност още преди пандемията. „Яко ще се мре“, викаше онзи дето нито е съвсем военен, нито пък е съвсем разбирач от вируси. Ами, как няма да се мре. В здравната система е такъв батак и бизнес, че накрая ще оцелее само един. В БГ трябва да си шотландски боец.

В страната ни май всичко е наопаки. Лекари оглеждат пътни маркировки и мантинели, математици, някои за които математиката била наследствен занаят (като другото сметало по телевизора), дават рецепти за справяне с COVID-19. Единият дори рече да се налагало локдаун. Бюджетар бе здравен министър.

И такива работи из нашенско.

В държава с една шепа народ вирусът е минал през голяма част от населението. Тестът пък се превърна в диагноза. Създателят на полимеразната верижна реакция или т.нар. PCR рече приживе да не се осланяме много, много на откритието му, защото обективността му не е на 100%. Кой да слуша. В Испания пък са готови да категоризират COVID-19 като сезонен грип. В Африка заразените са малко, ваксинираните още повече. Патят „развитите държави“. Хем набодени, хем заразени. И продължават.

Продължават и нашенските математици.

„Една дряновица лекува куп болести, че и други неща-от мързел, че до лошо възпитание“, казваше навремето един мъдър човек от едно родопско село.

 

Помнете Джокович

 

Така, както е тръгнало, не ни чака нищо добро. И то няма нищо общо със здравето на хората. Един съвет, запомнете здравия Джокович, който е в топ форма. Запомнете отношението към него. Като към биологично оръжие, дошло на кортовете, за да изпозарази цял континент. Въпросът е с какво?

Човекът, който отдели от имането си, за да помогне на Австралия при справянето с пораженията от огнената стихия, която обхвана наскоро земята на спазващите корона-религиозните обреди.

 

К`ъв живот, та нощен живот?!

 

Периодично из нашенско затварят по нещо. Първи на прицел са нощните заведения. Ту работят, ту не. Скоро такъв бизнес няма да остане. Клиентите трябвало да са със сертификат. Ама и те разнасяли зараза. Ами за чий ху. е тази простотия?

Нейсе. Идиотизъм в действие.

Хората постепенно свикнаха с домашния уют. Спряха да излизат. Увеличиха се случаите на домашно насилие. Но и на такива, ако разчитаха от бизнеса с „нощния живот“, по-добре да затварят.

Някои нашенци забравиха какво е това да изпият дори едно кафе в заведение, камо ли да идат на кръчма. Как се поръчваше, какво се правеше? Отшумели навици от съзнанието.

И както е тръгнало, след 148-мата вълна на коронавирус съвсем ще се забрави, че е имало някога нощен живот. Баровете ще ги изследват подобно пирамидите. Ще тълкуват разни надписи по тях, за да анализират как са живеели нормалните хора. Бил Гейтс няма да е между живите, но пък ще пуснат негови холограми, които да засвидетелстват за постъпките на Пророка на пандемиите.

Такива работи.

Преди всичко мислете.

Жельо МИХОВ, 24smolian.com

На снимките:

-Хитът „Набоди се“ ще спечели Евровизия. Естествено, в изпълнение на някакъв джендър с брада, два члена отпред и женски полов орган отзад. Гласуването ще отчете рекорд.

- Бил Гейтс в жестове: Поне още 10 пандемии, щерката в „Пфайзер“ да се оправя

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I