Общината обяви край на тазгодишното издание на инициативата „Календар на община Смолян“.

С  радост може да обобщим, че тази година тя протече най-успешно и се събраха най-много пари. Семейството на Александър Сираков от Смолян ще получи сумата от 18 130 лв. Надяваме се, че тя ще е достатъчна за закупуването на устройството за изкачване на стълби, което е толкова важно,  за да може Александър да има по-пълноценен живот. Благодарим на всеки от Вас, който си закупи календара, благодарим на всички хора, чиито снимки го направиха толкова търсен и харесван. Адмирации към всички училища, фирми и цехове, които го закупиха като подарък за работниците си  или в които самите хора се организираха и закупиха за себе си.

Огромни благодарности и към собствениците на търговските обекти, които помогнаха в разпространението и продажбата му, за което трябва да уточним, че не са спечелили и стотинка. Точно поради тази причина отново ще публикуваме списъка с местата, където се продаваше календарът, защото добрината на тези хора е безмерна, подкрепете ги, повечето от тях са малки или семейни бизнеси. Те го заслужават!

1. Магазин за GSM аксесоари "Rtel" в сградата на Детмаг;

2. "Елкорект-Кокаров", Дълбоко дере;

3. Старата книжарница в Райково;

4. Застрахователен брокер "Балкан" - ул. Дичо Петров 15;

5. Магазин за GSM аксесоари S mobile - Кино Дружба;6. Магазин City light;

7. Kukla beauty house - ул. Дичо Петров 15;

8. Книжарница "Идея"-кв. Райково;

9. Магазин Скандинавия стандарт шопинг кв. Устово, ул. Пазарска 12 и ул. Капитан Петко Войвода (Паркинга на Първо основно);

10. Център за дрехи втора употреба - кв. Райково, ул. Родопи 99;

11. Бутик за цветя "Мери Ив" - кв. Райково;

12. MM Маркет-Каптажа;

13. Фризьорски салон "Руми и Бени", над Нова България;

14. Заведение за бързо хранене над болницата;

15. Супермаркет "Крес" - кв. Райково;

За четвърта поредна година тази инициатива ни дава надежда, че в колкото и трудни времена да живеем, доброто и съпричастността могат да случват чудеса!

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I