От 24rodopi.com/Коментари

Днешният цитат напълно заслужено е от Фейсбук.

"Втори ден основна тема в bTV е шамар, който изял 13-годишен ученик от учител в Сливен. И му дръпнал и ухото. А момчето чак повръщало в тях от стрес и майка му се появи по всички телевизии.

Че нас навремето ни биеха на почивки - първо учителите я с шамари, я с показалки, я ни мереха с ключове. И като ни биеха учителите, после ни биеха и вкъщи, ако някъде нещо учителя е пропуснал случайно. И си уважавахме учителите по наш си начин, а и родителите ни ги уважаваха. И никой не пискаше.

Учителят беше институция, а сега е изтривалка за комплексирани родители и лигави деца.

Същите тези 13-годишни, които вече не са деца, и които ги гледаме през ден в клипове как унижават учителите, как се бият 10 срещу един или как 10 момчета бият момиче. Същите пият, пушат и всичко останало, но накрая повръщали от стрес заради дръпнато ухо... Обаче когато някое “дете” е от лошата страна, никой родител не излиза по телевизията и никой не му праща тв екипи вкъщи да му търси сметка как го е възпитал.

И те така де....Докато това нещо не се промени, нищо добро не ни чака, като народ".

Какво се е случило преди дърпането на ухото и повръщането?

News.bg пише „Учител в сливенско училище шамаросал и издърпал ухото на петокласник в час. Случаят е отпреди няколко дни, а жалба подала майката на момчето Станимира Господинова, съобщи БНТ. Жената твърди, че Давид е силно стресиран след случката, отказва да посещава дори онлайн часовете по математика, чувства се унижен и поискал да бъде преместен в друго училище“.

А преди това?

Dnes.bg„Станимира Господинова, майка на пострадалото момче, твърди, че повод за агресията станало щракане с химикалка. "Без да направи забележка на детето ми, направо се е засилил и му е ударил силен шамар. След това е бутнал главата му назад и оттам го е издърпал от стола за двете уши. Казал е: Аз теб, моето момче, няма да те пусна до 6 клас", разказа майката“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I