Навършиха се 15 години от смъртта на почетния гражданин на Смолян архитект Петър Петров. По пози повод пред паметната плоча на връх „Снежанка” в Пампорово бяха поднесени венци и цветя в памет на видния смолянски общественик. Пред паметта му  се поклони и зам.-кметът на община Смолян Марин Захариев.

Арх. Петров загина при нещастен инцидент през февруари 2007 г., падайки от влека към връх „Снежанка”. Днес отдаваме почит и признателност към арх.Петров за достойно изпълнен професионален дълг.     

Организатори на събитието за почитане паметта на арх. Петър Петров са семейството му, общините Смолян и Чепеларе, „Пампорово“ АД, САБ, Камарата на строителите, ТД „Карлък” –Смолян, Сдружение ски-клуб „Ветеран”, Ски клуб „Родопа”, приятели и близки.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I