„Българската държава дължи извинение на украинския народ“.

Това заявил в ефира на една от националните телевизии някакъв политолог. От тия, дето все ги канят да ни обясняват като на дебили. И дебилите им се връзват. Като пенсионер на 50 лева от джипка.

Държавата все пак представлява народа. Този народ, който не позволи нито един от десетките хиляди евреи в страната да замине към нацистки концлагер. Народът, който не потърси реванш от мюсюлманите след Освобождението и не срути нито една джамия. Народ, който отвори границите си и прие хиляди арменци след геноцида в Турция, превръщайки страната ни в тяхна втора Родина. Народ, който прие хиляди „белогвардейци“, търсещи спасение след болшевишката революция. Народ, който не допусна „югославски сценарий“, защото остави да го води мъдростта. Народ, който 30 години търпи някаква измислена държава, създадена от Титова Югославия и никога несъществувала преди това, да й краде историята и плюе.

Този народ ли трябва да се извинява на някого? И защо? Защото някакъв щатен ала-балист, турил звание „политолог“, се опитва да чете морал. Ако толкова държи, нека тръгва към Киев и да се извинява на всеки срещнат там. Българският народ не дължи извинение на никого.

Аропо, същите подобни „политолози“ от три десетилетия извайват образа на Доган като „гарант за етническия мир“.

Етническият мир и модел в България се дължат на мъдростта на хората тук. Които няма за какво и защо да се извиняват на когото и да било!

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I