„Държим престижно място по прозрачност сред институциите в страната“, това заяви кметът на Община Доспат инж. Елин Радев. „Когато започнах първия си мандат Община Доспат бе на 534 място по прозрачност от общо 546, т.е. на последните места. През годините положихме усилия да изпълним задълженията си към сайта на Общината и информацията, която трябва да бъде налична за гражданите я има“, допълни инж. Радев. Сега Общината стои престижно сред първите институции.

Кметът на Община Доспат представи резултати от двата си мандата на управление по години на престижни проучвания, направени от „Програма достъп до информация“:

През 2021 година Община Доспат е на 51 място по прозрачност от общо 275 институции, участвали в проучването.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I