Подкрепа за продължаване на проекта за отвеждащия водород от язовир „Пловдивци“ за водоснабдяване на Рудозем и Мадан, изграждане на обходния път на Рудозем е била изразена по време на срещата на областния управител Емил Хумчев със зам.-министъра

на регионалното развитие Деляна Иванова. А също така и продължаване на работата по водопровода за с. Елховец и довършване на пътя за селото; осигуряване на средства за проектиране и изграждане на алтернативно водоснабдяване на Златоград от с.Фабрика.

В Министерството на икономиката областният управител на Смолян е провел среща с директора на ДП" Управление и стопанисване на язовири", където е станало ясно, че  изцяло е ремонтиран язовир "Кирянов дол" в Смолян, а за тази година е осигурено финансиране за проектиране и ремонт на язовир "Лагера".

В Министерството на земеделието и горите Хумчев е провел среща със зам.- министър Атанас Добрев, с който е уточнен начина, по който жителите на региона ще получават дърва за огрев на нормални цени.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I